Securion AS - UNREGISTERED VERSION

Gå til innhold

Hovedmeny

Yale Dorman

Lås og beslag

YALE DOORMAN – Praktisk og sikker elektronisk boliglås


Bytter du til Yale Doorman elektronisk boliglås vil du oppleve store praktiske og sikkerhetsmessige fordeler!
Yale Doorman elektronisk boliglås er et sikkerhetsprodukt for boligeiere flest, med tydelig påvirkning fra bedriftsmarkedets elektroniske adgangskontroll. Ved å bytte til Yale Doorman åpner du dessuten for en ny og praktisk hverdag for hele familien.

Fordelene ligger i hverdagen
Fordeler: kode - fjernkontroll - nøkkelbrikke

Har du lett for å glemme om du har låst etter deg når du går ut? Eller har du ofte blitt stående på utsiden av døren når døren går i lås?
Med Yale Doorman avgjør du selv om døren skal låses med et tastetrykk eller låses automatisk.
Du kan velge mellom tre måter å åpne låsen på: med en kode som tastes inn direkte på låsens tastatur, med en nøkkelbrikke som legges inntil låsen for å åpne, eller med fjernkontroll.

Koden er nok det mest brukte alternativet i hverdagen. Alle i familien benytter samme kode for å låse opp. Koden er på mellom 6 og 12 tegn.

Nøkkelbrikken tar man med seg, akkurat som en vanlig nøkkel. Rent praktisk låser du opp ved å holde den tett inntil låsen.

Fjernkontrollen er spesielt hendig når du har armene fulle med poser og bager. Er du opptatt når det ringer på, kan du også bruke fjernkontrollen innenfra til å låse opp for den som kommer på besøk. Fjernkontrollen virker på opp til 50 meters avstand.


Fleksibilitet hele veien

Du trenger ikke velge én av måtene å åpne låsen på. Du kan bruke alle! Fordelene er opplagte. Skulle et av barna være uheldig og miste en nøkkelbrikke, er det bare å sende koden til poden på SMS. En nøkkelbrikke som er kommet på avveie, fjerner du enkelt fra låsens minne – og en ny brikke er like lett å programmere inn. Låsen leder deg selv gjennom programmeringen ved hjelp av norsk tale.
Skal du gå tur med hunden, jogge en runde eller jobbe litt i hagen, er det kanskje ikke alltid hensiktsmessig å ha med fjernkontroll eller nøkkelbrikke. Da benytter du deg heller av kodemuligheten, og har koden med deg i hodet! Yale Doorman gjør det enkelt å holde topp sikkerhet – uansett hvilken løsning du velger.

Sikkerheten er satt i høysetet

Skal du ha besøk av håndverker, feier eller vaskehjelp, trenger du ikke lenger å holde av hele dagen for å vente på dem. Du avtaler bare at de ringer deg når de kommer frem til boligen din. Før du drar hjemmefra, legger du inn en firesifret kode i låsen – og den får de oppgitt når de ringer. Koden varer kun i 24 timer, og du kan selv slette den når du kommer hjem samme dag. Andre sikkerhetsaspekter: Yale Doorman har innebygget alarm som aktiviseres ved innbruddsforsøk, og borbestandig låskasse. Du kan blokkere tastemuligheter og åpning fra innsiden, skal du være bortreist i lengre tid – da kommer eventuelle inntrengere seg ikke ut gjennom dører med Yale Doorman!

Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen