Securion AS - UNREGISTERED VERSION

Gå til innhold

Hovedmeny

Detec Programvare

Kamera > Detec

Detec Programvare - Nøkkelegenskaper

Ubegrenset antall klienter og servere i nettverk, som kan tilkobles så mange kameraer som ønskelig
Fleksibel klient som kan brukes som sentralt administrasjonssystem
Kan fjernovervåkes gjennom ADSL, ISDN, LAN/WAN, SMS, MMS og E-post
Alarm og bilde kan presenteres på PC, mobiltelefoner eller PDAer
Kan tilkobles både analoge og/eller IP kameraer
Pan, Tilt og Zoom (PTZ)-styring av styrbare kameraer, også direkte i bildet ved hjelp av musepeker
Lagrer hendelser med variabel pre - og postalarm
Unikt lagringssystem for å håndtere defekte lagringsdisker uten å miste all data
Opptak av hendelser basert på bildeanalyse i farger med gjenkjenning av forhåndsdefinerte objekter og bevegelser
Mulighet for å definere alarm på stillestående objekter for å detektere for eksempel etterlatte sekker og kofferter
Bildeoppløsning fra 192 x 144 til HD/Megapiksel
Integrerbart med andre sikkerhetssystemer
Kan erstatte et videomatrisesystem
Passordbeskyttet tilgangskontroll for ulike brukertyper
Jobber sammen med anti-viruskontrollsystemer på Windows OS
Detec er et enkelt system å bruke, og allikevel et avansert, automatisk videoovervåkingssystem som er i stand til å detektere, ta opp og overføre hendelser i praktisk talt alle miljøer som har behov for økt sikkerhet.

Detec Programvarens hovedfordeler

Detec er designet for å være fleksibelt
Detec tillater en sikkerhetssentral å støtte ett eller flere system gjennom samme klient, med ubegrenset antall kameraer tilkoblet.  Dersom det ikke finnes en felles sikkerhetssentral kan man også styre systemet fra flere forskjellige klienter, for eksempel på ulike tider av døgnet. Det vil si at overvåkingen kan skje lokalt nære det aktuelle overvåkede området, eller over store avstander via nettverks- og telekommunikasjonsløsninger.

Detec reduserer antallet uønskede alarmer

Detec har en kraftfull deteksjonsmodul som benytter farger og statistisk bildeanalyse for å sikre nøyaktig videodeteksjon.  Dette er utviklet i samarbeid med norske forskningsmiljøer. Deteksjonen kan utnyttes i svært forskjellig grad, alt avhengig av hvordan man ønsker å overvåke et område. Den enkleste måten å benytte deteksjonen på, er å la kameraene gjøre opptak uansett hva slags bevegelse som er i bildet.  Systemet vil da fungere som en intelligent videoopptaker som ikke bruker unødig opptakskapasitet når det ikke foregår noe i bildet.
På det mest avanserte kan deteksjonen brukes slik at systemet kun gjør opptak i helt bestemte predefinerte situasjoner. Detec kan skille på alt fra objekters størrelse, til spesifikke bevegelsesmønstre definert av blant annet retning og hastighet. I en slik anvendelse vil hendelser umiddelbart lagres og de kan presenteres i skjermbildet som en alarm med instruks, slik at sikkerhetspersonell kan bedømme alarmen og ta de nødvendige skritt. Å detektere bevegelser forebygger sabotasje og vandalisme, mens deteksjon på etterlatte gjenstander kan hindre terrorbomber.

Detec øker sikkerheten betraktelig

Detecs deteksjons- og lagringsfunksjon åpner for frigjøring av ressurser. Når sikkerhetsvakter slipper å konstant holde øye med monitorer, vil det bli mulig for dem å utføre en større variasjon av sikkerhetsfremmende tiltak. Man kan øyeblikkelig motta alarmer for eksempel som e-post eller bilde på mobiltelefon eller PDA. Dette bidrar til at sikkerhetsvakter kan være mer mobile, og kan således dekke større områder.  For ytterligere å øke sikkerheten kan Detec integreres med andre sikkerhetssystemer som for eksempel økonomi-, prosesskontroll-, adgangskontroll- og brannalarmsystemer.

Detec er enkel å bruke

Hendelser blir lagret med en variabel prealarm og kontinuerlig postalarm så lenge objektet befinner seg i bildet. Detec kan lagre hendelser lokalt på harddisken eller ta i bruk enhver nettverkstilknyttet lagringsenhet. Med brukervennlige og avanserte søkefunksjoner er Detec et enestående opptakssystem som enkelt lar deg se gjennom og spille av alarmer som har blitt tatt opp. Detec gir full oversikt over et døgns hendelser eller flere i ett skjermbilde. Du kan spille av, søke, arkivere og kopiere hendelser samtidig som Detec detekterer, viser og lagrer eventuelle nye hendelser. Hvis du velger å kopiere til CD/DVD vil det følge med nødvendig programvare for avspilling. Alle hendelser vil bli lagret med et digitalt vannmerke i alarmbildet for å hindre forfalskning av bildemateriale.

Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen